Категорија производа
Контактирајте нас

Шеф канцеларије: Јинруи посебних, Јинцхенг Рд, Хангћоу, Кина

ПХ : 86-571-82759-003

ФX : 86-571-82759-005

Технички и понуде: sales@sensmag.com

Магнети

Магнети

Смо, Хангћоу Сенс магнетне картице, ЛЛЦ је у Алницо, ФеЦрЦо, СмЦо, НдФеБ и керамичко стални магнет и магнетни склоп снабдевач у Хангћоу, у Кини. Ми снабдевамо прве класе стални магнетски производи. Нам магнетског...

Смо, Хангћоу Сенс магнетне картице, ЛЛЦ је у Алницо, ФеЦрЦо, СмЦо, НдФеБ и керамичко стални магнет и магнетни склоп снабдевач у Хангћоу, у Кини. Ми снабдевамо прве класе стални магнетски производи.

Наши магнетски производи:

Магнети и камионета нису звукове, сониц резултат је мангет у гитару камионета апликације зависи од првенствено јачине магнет. Керамичке магнети су обично јачи од њихове Алницо колегом, стога су доунф сјајније. Магнети и излаза и жице по том питању, може само користити за у равнотећи.

Алницо магнетима, укључујући стандардни Алницо бара, алницо штап, алницо ц-канал делова, као и прилагођене делове из мање од грама да скоро 200 фунти. Такође пружамо Алницо од ливеног у фолију, Алницо магнетима преливена пластисол и Алницо склопове.

Уобичајена производа укључује Коњске Потковице Алницо или у облику ц магнети за зрак фокусирајући се у за употребу радара, Алницо цилиндра за фоке или сензори, као што и цхип колекција магнети. Такође смо поносни да снабдева све врсте офАлницо за гитару мувања за Ел. гитару.

Моторни магнети и ротора магнети су већина у Арц или сегмента облика. Неки су магнети за блок.
АРЦ магнета је један посебан облик, обично материјала: НдФеБ &амп; ферита (керамичка) магнета. Неки захтева високу температуру, а затим користите Алницо магнети.

Моторни магнете, у керамичке или НдФеБ магнети.

Керамика (Хард ферита) магнети развијене у раним 1960 као алтернатива Нискобуџетна металик магнета (челични лимови и алницо), керамичке магнети су врло тешко и ломљиво. Стандардни толеранција за керамичке магнет димензије су. 005" за земљу димензије и +/-2% величине за као синтерованим димензије. Због њихове бриттленесс ти магнети ће се одупре утицај или напрећу. Керамичке магнети су хемијски инертан нон-проводника, што је корисно у многим апликацијама.

Карактеристике и перформансе гипс Алницо магнетима
Карактеристике:
Високе густине и магнетних својстава, добар капацитет, краће време циклуса производње.
Одлична температура стабилност и отпорност на корозију јака, температура фактор Бр је најмања међу свим стални магнети. Максимални радни температурер је до 500 ℃.
Погодна је за велике запремине и остецених магнета.


Hot Tags: магнети добављачи магнети за произвођаче, магнети за фабрику, велепродаје магнети, купи магнета, магнет
Сродни производи
Истрага
Ово је Магнети су Хангћоу Сенс ЛЛЦ, Ако имате било каквих питања, захтјеве, итд., слободно користите овај образац да нас контактирате. Сви коментари и сугестије су добродошли.)
Contact us

Шеф канцеларије: Јинруи посебних, Јинцхенг Рд, Хангћоу, Кина

ПХ : 86-571-82759-003

ФX : 86-571-82759-005

Технички и понуде: sales@sensmag.com

Цопyригхт © Хангћоу Сенс магнета ЛЛЦ