Категорија производа
Контактирајте нас

Шеф канцеларије: Јинруи посебних, Јинцхенг Рд, Хангћоу, Кина

ПХ : 86-571-82759-003

ФX : 86-571-82759-005

Технички и понуде: sales@sensmag.com

Магнетни Филтер

Магнетни Филтер

Магнетни филтер се најчешће користе у спор, слободан ПРЕЛИВНИ материјала као што су вода, зрно, хране, зачини, пластике и хемијски ђубриво. На шипки може бити инсталиран појединачно, у једном реду или у више редова. Стен...

Магнетни филтер се најчешће користе у спор, слободан ПРЕЛИВНИ материјала као што су вода, зрно, хране, зачини, пластике и хемијски ђубриво. На шипки може бити инсталиран појединачно, у једном реду или у више редова. Стандардни размак између на шипке су 2 инча хоризонтално и вертикално центра ка центру. Када више редова су потребне боље одвајање, на шипки треба бити затетурао. Други распоред центра до центра се може постићи у зависности од карактеристика производа проток и теку стопе. Правило за одређивање даљини центра до центра да је инсталација мора да изазове премошћавању производа и мора омогућити лак приступ за чишћење.
Ти магнети обезбеђују се на различите снаге и дужине. Мулти редова са магнетним шипке са магнетним теретом керамичких 5 (2 500 површина ТС) су погодна за хватање велике обојени метали (односно орахе, вијци, прстена, ноктију, итд.).

Магнетни шипке са Неодyмиум магнетне оптерећење препоручују се за апликације где су обојене металне загариваиа много мањи (односно метални чипс, штала, металне струготине, итд.). Магнетни задршку нуди неколико магнетних шипке са неодyмиум учитавања апликације. Јачи магнетски шипки високо препоручују се за храну и фармацеутских производа.

Hot Tags: Магнетни Филтер, магнети за апликације
Сродни производи
Истрага
Ово је Магнети су Хангћоу Сенс ЛЛЦ, Ако имате било каквих питања, захтјеве, итд., слободно користите овај образац да нас контактирате. Сви коментари и сугестије су добродошли.)
Contact us

Шеф канцеларије: Јинруи посебних, Јинцхенг Рд, Хангћоу, Кина

ПХ : 86-571-82759-003

ФX : 86-571-82759-005

Технички и понуде: sales@sensmag.com

Цопyригхт © Хангћоу Сенс магнета ЛЛЦ