Категорија производа
Контактирајте нас

Шеф канцеларије: Јинруи посебних, Јинцхенг Рд, Хангћоу, Кина

ПХ : 86-571-82759-003

ФX : 86-571-82759-005

Технички и понуде: sales@sensmag.com

ЦоФеВЦр

ЦоФеВЦр

ФеЦрЦо МагнетсЦхарацтеристицс и наступ ФеЦрЦо МагнетсЦхарацтеристицс: има сличне Алницо5 магнетима перформанси. могу бити Експлозивни део мора уклопи по бушење, глодање, брушење, ударање и итд. могу бити мама...

ФеЦрЦо магнетима


Карактеристике и перформансе ФеЦрЦо магнетима

Карактеристике:

Има сличне Алницо5 магнетима перформанси.

Могу бити урадио строј за бушење, глодање, брушење, ударање и тако даље.

Може се направити мали и сложен облик компонентама. Преиник минимална може достићи 0,05 мм и најтања дебљину могу да постигну 0,1 мм, тако да је погодан за производњу компоненти за велике прецизности.

То је добра температура стабилност и отпорност на корозију. Због високе температуре Кири је о 680 ℃ и на највишим Подешавање радног тепературе могу да постигну 400 ℃.

Ирон -хром -Кобалт стални магнети су је растезљиво, магнетски Полу дигнута легура која је доступна у гипс формирају (погледајте одељак Алницо Магнет) и Тање су стигли стриптиз, траке, шипке или жице из установе нам преврнуо производе. То је одлииан материјал за хyстересис спојница и осецајуци апликације. То је такође замена за ЦуНиФе, која је више не комерцијално доступна


ФеЦрЦо магнети је наш препоручени производ. Смо , СЕНС магнетни производи, Инц је један ФеЦрЦо магнете и СмЦо стални магнет произвођач у Хангћоу, у Кини. Ми снабдевамо прве класе стални магнетски производи.

Hot Tags: цофевцр добављача, произвођача цофевцр, цофевцр фабрици, на велико цофевцр, купи цофевцр, цофев
Сродни производи
Истрага
Ово је Магнети су Хангћоу Сенс ЛЛЦ, Ако имате било каквих питања, захтјеве, итд., слободно користите овај образац да нас контактирате. Сви коментари и сугестије су добродошли.)
Contact us

Шеф канцеларије: Јинруи посебних, Јинцхенг Рд, Хангћоу, Кина

ПХ : 86-571-82759-003

ФX : 86-571-82759-005

Технички и понуде: sales@sensmag.com

Цопyригхт © Хангћоу Сенс магнета ЛЛЦ