Категорија производа
Контактирајте нас

Шеф канцеларије: Јинруи посебних, Јинцхенг Рд, Хангћоу, Кина

ПХ : 86-571-82759-003

ФX : 86-571-82759-005

Технички и понуде: sales@sensmag.com

ФеЦрЦоМо

ФеЦрЦоМо

ФеЦрЦо МагнетсЦхарацтеристицс и наступ ФеЦрЦо МагнетсЦхарацтеристицс: има сличне Алницо5 магнетима перформанси. могу бити Експлозивни део мора уклопи по бушење, глодање, брушење, ударање и итд. могу бити мама...

ФеЦрЦо магнетима


Карактеристике и перформансе ФеЦрЦо магнетима

Карактеристике:

Има сличне Алницо5 магнетима перформанси.

Могу бити урадио строј за бушење, глодање, брушење, ударање и тако даље.

Може се направити мали и сложен облик компонентама. Преиник минимална може достићи 0,05 мм и најтања дебљину могу да постигну 0,1 мм, тако да је погодан за производњу компоненти за велике прецизности.

То је добра температура стабилност и отпорност на корозију. Због високе температуре Кири је о 680 ℃ и на највишим Подешавање радног тепературе могу да постигну 400 ℃.


Ирон -хром -Кобалт стални магнети су је растезљиво, магнетски Полу дигнута легура која је доступна у гипс формирају (погледајте одељак Алницо Магнет) и Тање су стигли стриптиз, траке, шипке или жице из установе преврнуо производе. То је одлииан материјал за хyстересис спојница и сензор апликације. То је такође замена за ЦуНиФе, која је више не комерцијално доступна


ФеЦрЦо је наш препоручени производ. Смо , СЕНС магнетни производи, Инц је у ФеЦрЦо и СмЦо стални магнет произвођач у Хангћоу, у Кини. Ми снабдевамо прве класе стални магнетски производи.


Hot Tags: фецрцомо добављача, произвођача фецрцомо, фецрцомо фабрици, на велико фецрцомо, купи фецрцомо, фецрцонимо
Сродни производи
Истрага
Ово је Магнети су Хангћоу Сенс ЛЛЦ, Ако имате било каквих питања, захтјеве, итд., слободно користите овај образац да нас контактирате. Сви коментари и сугестије су добродошли.)
Contact us

Шеф канцеларије: Јинруи посебних, Јинцхенг Рд, Хангћоу, Кина

ПХ : 86-571-82759-003

ФX : 86-571-82759-005

Технички и понуде: sales@sensmag.com

Цопyригхт © Хангћоу Сенс магнета ЛЛЦ