Категорија производа
Контактирајте нас

Шеф канцеларије: Јинруи посебних, Јинцхенг Рд, Хангћоу, Кина

ПХ : 86-571-82759-003

ФX : 86-571-82759-005

Технички и понуде: sales@sensmag.com

Магнети за канал

Магнети за канал

Керамика канал, боја је насликао, керамика (Хард ферита) магнети развијене у раним 1960 као алтернатива Нискобуџетна металик магнета (челични лимови и алницо), керамичке магнети су врло тешко и ломљиво. Аме...

Керамика канал, боја је насликао,


Керамика (Хард ферита) магнети развијене у раним 1960 као алтернатива Нискобуџетна металик магнета (челични лимови и алницо), керамичке магнети су врло тешко и ломљиво. Стандардни толеранција за керамичке магнет димензије су. 005" за земљу димензије и +/-2% величине за као синтерованим димензије. Због њихове бриттленесс ти магнети ће се одупре утицај или напрећу. Керамичке магнети су хемијски инертан нон-проводника, што је корисно у многим апликацијама.


Керамика канал је наш препоручени производ. Смо , СЕНС магнетни производи, Инц је произвођач у Хангћоу, у Кини је керамика канал и СмЦо стални магнет. Ми снабдевамо прве класе стални магнетски производи.


Hot Tags: канал магнети добављачи, произвођачи магнети канал, канал магнети за фабрику, велепродаја канал магнете, купи канал магнетима
Сродни производи
Истрага
Ово је Магнети су Хангћоу Сенс ЛЛЦ, Ако имате било каквих питања, захтјеве, итд., слободно користите овај образац да нас контактирате. Сви коментари и сугестије су добродошли.)
Contact us

Шеф канцеларије: Јинруи посебних, Јинцхенг Рд, Хангћоу, Кина

ПХ : 86-571-82759-003

ФX : 86-571-82759-005

Технички и понуде: sales@sensmag.com

Цопyригхт © Хангћоу Сенс магнета ЛЛЦ