Категорија производа
Контактирајте нас

Шеф канцеларије: Јинруи посебних, Јинцхенг Рд, Хангћоу, Кина

ПХ : 86-571-82759-003

ФX : 86-571-82759-005

Технички и понуде: sales@sensmag.com

Алуминијумски никла Кобалт

Алуминијумски никла Кобалт

Алницо магнетима, чине првенствено алуминијум, никл и Кобалт, развијене у 1940 ' с. Ова класа магнет остаје жељени материјал због тога ' одличан температура стабилност, Здраво...

Алницо магнетима, чине првенствено алуминијум, никл и Кобалт, развијене су 1940-их. Ова класа магнет остаје жељени материјал због то је одлична температура стабилност, високе магнетног флукса густине и отпорност на корозију. Алницо магнети произведени су кроз процес ливење или синтеринг. Процеса ливења омогућава за магнет да буду произведени у замршене и сложене облике, које није могуће са другим магнетни материјали.

Одлична температура стабилност, висок резидуални индукциони и релативно високу енергију описали Алницо материјала, првенствено чине легура алуминијума, никл и Кобалт. Произведени су помоћу кастинг или синтеринг процес. Гипс магнети могу бити произведени у сложене облике, као што су потковице, није могуће са другим материјалима магнет. Синтерованим Алницо понуду незнатно ниже магнетних својстава али боље механичке карактеристике него бацила Алницо.

Бачене Алницо 5 се најчешће користи од свих гипс Алницо магнети. Овај материјал је кориштен у замљама у Ротирањем машинерију, метара, инструменти, осецајуци уређаји и држи апликације, пар имена.

Алницо је тешко и ломљиво. Не могу бити Експлозивни део мора уклопи или буљио.  тако бити испуњена од стране обичне методе. Рупе су обично цоред у ливнице и магнети су гурани близу коначну величину, а затим да заврши ситна да затворите толеранција.

Алницо има низак присилан сила, и лако размагнетисала ако не обавља се са бригом. За оптималне перформансе Алницо 5, магнетни дужине требало би отприлике 5 пута полу промер или еквивалентна пречника. На пример, пречник магнет 0.250" требало би око 1.00" дуго.

Због своје веће цоерцивитy, Алницо 8 се могу користити у краће дужине и облика диска.

Hot Tags: алуминијум никл, Кобалт добављачи алуминијум никл, Кобалт произвођача, алуминијум никл, Кобалт фабрика, велепродаје алуминијум никла Кобалт, купи алуминијумске никла Кобалт
Сродни производи
Истрага
Ово је Магнети су Хангћоу Сенс ЛЛЦ, Ако имате било каквих питања, захтјеве, итд., слободно користите овај образац да нас контактирате. Сви коментари и сугестије су добродошли.)
Contact us

Шеф канцеларије: Јинруи посебних, Јинцхенг Рд, Хангћоу, Кина

ПХ : 86-571-82759-003

ФX : 86-571-82759-005

Технички и понуде: sales@sensmag.com

Цопyригхт © Хангћоу Сенс магнета ЛЛЦ