Категорија производа
Контактирајте нас

Шеф канцеларије: Јинруи посебних, Јинцхенг Рд, Хангћоу, Кина

ПХ : 86-571-82759-003

ФX : 86-571-82759-005

Технички и понуде: sales@sensmag.com

Алницо8ХЕ

Алницо8ХЕ

Сензор апликације. Магнетни сензори индиректно мере својства као што су правац, позиција, ротацију, угао и струја од стране детектовао магнетно поље и њезиним променама. Прву апликацију за перман...

Сензор апликације.


Магнетни сензори индиректно мере својства као што су правац, позиција, ротацију, угао и струја од стране детектовао магнетно поље и њезиним променама. Прва апликација за стални магнет није кинески компас 3 века пре нове ере, који је сензор на правцу. У односу на друге директне методе као што су оптички или механички сензор, највише магнетским сензорима и обраду неки сигнал добити својство од интереса. Међутим , они обезбеђују поуздане податке без додира и у неповољних услова, као што је земља вибрације, влагу, опасних гаса и нафте, итд.


Најчешће коришћен магнетни сензори су променљиви невољност, Халл ефекат и Рид пребаците сензори. Аутомобилски удес сафтеy системи користе сензоре на основу холдинг механизам који може затворити или отворити помоћу електрична струја.


Са брзим развојем ГМР у протеклој деценији, нову породицу од магнетни сензори се појавио - магнеторесистиве сензори. Сличан ефекат Халл сензора, Главна разлика је да је г. сензори открију тренутну промена уместо напона. Стални магнети могу користити и у МЕМ сензор и ЦМОС сензор магнетски низови за снабдевање магнетно поље.


Алницо8 је наш препоручени производ. Смо , СЕНС магнетни производи, Инц је у Алницо8 и СмЦо стални магнет произвођач у Хангћоу, у Кини. Ми снабдевамо прве класе стални магнетски производи.

Hot Tags: алницо8хе добављачи произвођача алницо8хе, алницо8хе фабрици, на велико алницо8хе, купи алницо8хе, алницо8хц, алницо8б, алницо8 магнетима
Сродни производи
Истрага
Ово је Магнети су Хангћоу Сенс ЛЛЦ, Ако имате било каквих питања, захтјеве, итд., слободно користите овај образац да нас контактирате. Сви коментари и сугестије су добродошли.)
Contact us

Шеф канцеларије: Јинруи посебних, Јинцхенг Рд, Хангћоу, Кина

ПХ : 86-571-82759-003

ФX : 86-571-82759-005

Технички и понуде: sales@sensmag.com

Цопyригхт © Хангћоу Сенс магнета ЛЛЦ