Категорија производа
Контактирајте нас

Шеф канцеларије: Јинруи посебних, Јинцхенг Рд, Хангћоу, Кина

ПХ : 86-571-82759-003

ФX : 86-571-82759-005

Технички и понуде: sales@sensmag.com

Алницо магнетима

Алницо магнетима

Бачене Алницо 5 се најчешће користи од свих гипс Алницо магнети. Овај материјал је кориштен у замљама у Ротирањем машинерију, метара, инструменти, осецајуци уређаји и држи апликације, пар имена...

Бачене Алницо 5 се најчешће користи од свих гипс Алницо магнети. Овај материјал је кориштен у замљама у Ротирањем машинерију, метара, инструменти, осецајуци уређаји и држи апликације, пар имена.


Алницо је тешко и ломљиво. Не могу бити Експлозивни део мора уклопи или буљио.  тако бити испуњена од стране обичне методе. Рупе су обично цоред у ливнице и магнети су гурани близу коначну величину, а затим да заврши ситна да затворите толеранција.


Алницо има низак присилан сила, и лако размагнетисала ако не обавља се са бригом. За оптималне перформансе Алницо 5, магнетни дужине требало би отприлике 5 пута полу промер или еквивалентна пречника. На пример, пречник магнет 0.250" требало би око 1.00" дуго.


Због своје веће цоерцивитy, Алницо 8 се могу користити у краће дужине и облика диска


Алницо магнет је наш препоручени производ. Смо , СЕНС магнетни производи, Инц је Алницо магнет и СмЦо стални магнет произвођач у Хангћоу, у Кини. Ми снабдевамо прве класе стални магнетски производи.

Hot Tags: алницо магнети добављачи алницо магнети за произвођаче, алницо магнетима фабрика, велепродаје алницо магнети, купи алницо магнетима
Сродни производи
Истрага
Ово је Магнети су Хангћоу Сенс ЛЛЦ, Ако имате било каквих питања, захтјеве, итд., слободно користите овај образац да нас контактирате. Сви коментари и сугестије су добродошли.)
Contact us

Шеф канцеларије: Јинруи посебних, Јинцхенг Рд, Хангћоу, Кина

ПХ : 86-571-82759-003

ФX : 86-571-82759-005

Технички и понуде: sales@sensmag.com

Цопyригхт © Хангћоу Сенс магнета ЛЛЦ